Contactati-ne
+40 0740273271
+ 40 0268 546198
UN PARTENERIAT DE PRESTIGIU

Consultanta ISO
Consultanta ISO 14001 Consultanta OHSAS 18001
Consultanta ISO 22000 Consultanta ISO 27001
Consultanta HACCP Sistem integrat de management
Asistenta la audit de certificare Servicii post-certificare
Dezvoltare rurala Fonduri de finantare
Clienti Evaluarea de risc

Consultanta conform standardului SR EN ISO 22000:2005 – Sistemul de management al sigurantei alimentului

 

 Standardul SR EN  ISO 22000:2005 specifica cerintele pentru sistemul de management al sigurantei unui produs alimentar in cazul in care o organizatie in lantul alimentar trebuie sa-si demonstreze capacitatea de a controla pericolele securitatii alimentare, pentru a se asigura ca produsele alimentare sunt in siguranta in momentul consumului uman.Standardul a devenit necesar datorita cresterii bolilor cauzate de alimente infectate.

Acesta se aplica tuturor organizatiilor indiferent de dimensiune, care sunt implicate în orice aspect al lantului alimentar si doresc sa puna in aplicare sisteme care furnizeaza consecvent produse care prezinta siguranta( producatori de hrana , prelucratori, transportatori si operatori depozitare , unitati de servicii alimentare, producatori de echipamente, ambalaje, agenti de curatare aditivi si ingrediente). Mijloacele prin care se îndeplinesc toate cerintele din ISO 22000  pot fi obtinute prin utilizarea de resurse interne si/sau externe.

ISO 22000 este un sistem complet al managementului sigurantei alimentului, incorporand elementele-premisa ale programelor de sigranta alimentara, cele 7 principii al HACCP si Sistemul de Managementul Calitatii, care impreuna formeaza Sistemul de Management Total al Calitatii al unei organizatii.

Beneficiile implementarii unui astfel de standard sunt:

  • planificarea, implementarea, exploatarea, intretinerea si actualizarea sistemului de management de siguranta alimentara cu scopul de a furniza produse, care, conform destinatiei lor sunt sigure pentru consum;
  • demonstreaza conformitatea cu reglementarile care se aplica cerintele de siguranta alimentara;
  • permite organizatiei sa evalueze cerintele clientului si sa demonstreze conformitatea cu cele stabilite de comun acord care se refera la siguranta produselor alimentare in scopul de a spori satisfactia clientilor;
  • comunicarea în mod eficient a problemelor de siguranta a produselor alimentare catre furnizorii, clientii si partile interesate in lantul alimentar.

 



Servicii de consultanta pentru certificarea: ISO 9001.ISO 14001.OHSAS 18001.ISO 27001.ISO 22000.CE.


6.06.2012
ISO 9001:2008
Noua editie ISO 9001:2008
|vezi mai mult|
6.06.2012
SR EN ISO 27001: 2006
SR EN ISO 27001: 2006.
|vezi mai mult|
6.06.2012
Cursuri
Curs de "Formare specialist in managementul calitatii".
|vezi mai mult|

Definitii
Copyright © Prestige Management.
Toate drepturile rezervate.
   Acasa   |  Despre noi Servicii Certificari iso Cerere oferta Etapele Consultantei Contact